Ez lesz a nyolcadik év

EZ LESZ A NYOLCADIK ÉV, HOGY BULGÁRIÁBA, ÉS ERRE A HELYRE MEGYÜNK NYARALNI! ...ÉS NEM UNALMAS!

 

Sok tengerparton megfordultam a világban, mint pl. Miami, Puerto Rico, Olaszország, Horvátország. Igazából nincs különbség. Hacsak nem az, hogy a Napos Part homokpartja tisztább ( napközben is takarítják) mint az olasz vagy a horvát tengerpart bármelyike. És olcsóbb mint Miami! :-) Ár érték arányban véleményem szerint, felülmúlja Európa összes, a magyar turisták által kedvelt nyaralóhelyét.

 

Mi hárman vagyunk, és csak étteremben ebédelünk. Az ebédünk 2-3 fogásból áll, és leginkább a helyi specialitásokat kedveljük. Kebapcseta, (fasírt jellegű hús rudacskák) saláták. Alkohol nincs, de viszont kávé és "színes" üdítő mindig van az asztalon, és desszert is. Még soha nem fizettem 45 Levánál többet! A váltó mindig ugyanaz. 100 € = 194-195 Leva.

 

Napos Part egyik fő attrakciója a sétáló utca, ami az apartmantól kb. 10 perc lassú séta. Folyamatos a nyüzsgés 24 órán át! A sétáló utcában az épület stílusok kavalkádja olyan hangulatot áraszt, mintha Las Vegasban lennénk. Ide még nem jutott el az EU szigorú szabályzata ami a hamisításokat illeti, mert itt nyíltan árulják a török hamisítványokat akár ruháról , cipőről, vagy bizsuról legyen szó.

 

Ami számomra nagyon szimpatikus, hogy az árusok, a behívó emberek nem erőszakosak. Megszólítanak, de nem ráncigálnak. Hosszan tudnám még sorolni a jót, de az már gyanús lenne, így legyen némi negatív is. Megjegyzem, ebben is folyamatosan fejlődnek. A kiszolgálás a legtöbb helyen lassú. Volt olyan is pár éve, hogy egy közép kategóriás étteremben a pincér cigarettával a szájában hozta ki a rendelést.

 

Pár mondat magáról a szállásról. Az "épületen" belül van egy strand! A medencében egy kis medence a gyerekeknek, és egy bár a felnőtteknek. A bárhoz tartozik egy étterem is, ha valaki nem akarna kimenni a tenger partra.

Mindent egybevetve: Szeretünk idejárni, és nem is szándékozunk változtatni! Csak ajánlani tudom!

Foglalás

araink-2016

Bővebben az apartmanról

Apartmanok Sunny Beachen

Az apartman a Cacao Beachtől mindössze 300 méterre, Napospart üdülőtelepülésén fekvő Elit 4 Apartments szálláshely légkondicionált szállásegységekkel és egy ingyenesen használható, szezonális, szabadtéri medencével is várja vendégeit.
 

Mit érdemes megnézni?

Látnivalók a közelben

Bulgária és Sunny Beach rengeteg látnivalóval várja Önt!
 

Hasznos információk

Mivel érdemes utazni?

Bulgáriát autóval és repülővel is egyaránt kényelmesen elérheti.
 

Kérdése van?

Elérhetőségeink

Ha kérdései lennének forduljon hozzánk elérhetőségeinken!