Tíz éve járunk ide

Tíz éve járunk minden június végén ide, két gyerekkel. Szeretem, hogy már ilyenkor forró meleg van napközben, és még kellemes hűvös éjszaka.


Az apartmanok kiválóan felszereltek, semmit nem viszünk itthonról. A gyerekeknek komoly helyismerete van már, érkezéskor mi még a bőröndöket pakoljuk, ők már a medencében vannak, leghamarabb a fürdőruhájukat kell előszedni. Ők talán ezt élvezik a legjobban, hogy bármikor vízbe lehetnek, a tengerről nem is beszélve. Arany színű homok, tiszta lassan mélyülő víz, meleg napsütés. Vannak nyüzsgőbb, bárokkal teli partszakaszok is, mi azokat szeretjük.

 

Mivel mindig autóval megyünk, egy-egy napra Sozopol, vagy Pomorie partjaihoz is átmegyünk. Egyszerűbb, csendesebb helyek,szép épületekkel. Nesebar viszont kifejezetten nyüzsgő, hömpölygő tömeggel, rengeteg üzlettel, árussal, régi csodaszép épületekkel, tengerre néző éttermekkel. Rengeteg halat eszünk ilyenkor - jóval olcsóbban, mint itthon, akár alapanyagként vásároljuk, akár étteremben esszük. A piacon rengeteg friss gyümölcsöt kapni, és az alapvető élelmiszerek a reggelihez bárhol beszerezhetők, az apartman területén is van egy bolt, de az utcába még legalább három.


Esténként újra és újra végigjárjuk a hosszú partot, sétálunk, vacsorázunk, vásárolgatunk. Mindent kapni. Olcsóbban mint itthon. Érdemes figyelni a minőségre, de sikerült már vennünk több, kifejezetten tartós holmit is, amit az ára miatt nem is reméltünk.
Aki szereti az itthoniakat meglepni, rengeteg filléres holmit talál. Érdemes megkérdezni átadáskor: és ti mikor mentek?

 

Foglalás

araink-2016

Bővebben az apartmanról

Apartmanok Sunny Beachen

Az apartman a Cacao Beachtől mindössze 300 méterre, Napospart üdülőtelepülésén fekvő Elit 4 Apartments szálláshely légkondicionált szállásegységekkel és egy ingyenesen használható, szezonális, szabadtéri medencével is várja vendégeit.
 

Mit érdemes megnézni?

Látnivalók a közelben

Bulgária és Sunny Beach rengeteg látnivalóval várja Önt!
 

Hasznos információk

Mivel érdemes utazni?

Bulgáriát autóval és repülővel is egyaránt kényelmesen elérheti.
 

Kérdése van?

Elérhetőségeink

Ha kérdései lennének forduljon hozzánk elérhetőségeinken!